Известие

Collapse
No announcement yet.

Капачка за резервоар

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

уффф, ще се поровя да видя дали ще намеря тази с която купих колата преди години.

ммм-Да ето я:

Ето така изглежда. Смених я защото има съвсем ситен знак на Алди пък аз исках да си е талянска. 1:1 е с италианската- Има винт, уплътнява перфектно и прави кр-кр-кр като е затегната)) ( нали е модерно да се изразяваш с думи) Ако на някой му върши работа, можем да се споразумеем.
    Attached Files
    Last edited by fiore; d.m.y г., 10:24.
    Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
    sprint tropheo
    155/1.8
    156/2.0 Selespeed

Comment

Здравейте, преди няколко дена са се опитвали да крадат бензин от колата и са ми счупили външната капачка на резервоара (не тази която развиват да заредят бензин, а тази която е за купето). Може ли някой колега със 147 или 156, предполагам нямат разлика, да направи една хубава снимка на капачката отвътрешната страна. Да видя какъв е точно чопа, който я държи закрепен за купето. Че в момента се мятка свободно. Мерси.

Comment

Дано помогнат градски.
        Attached Files
        156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

Мерси, колега. Ще свърши работа. Някой само да сложи и от 147 за всеки случай.

Comment

Сутринта открих и моята разбита, ръчичките да им изсъхнат!Едната пишка, дето стърчи, е бутната навътре и не мога да отворя капачката от бутона.Някакви идеи?
            Attached Files
            Alfa 156
            ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
            sigpic

Comment

Вземи си нова втора употреба.
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Е вече поръчах една за 10 лв. Въпросът е как да махна старата без да счупя нещо около нея и защо не се отваря...
                Alfa 156
                sigpic

Comment

На моята Алфа, понякога на бензиностанцията ми "набиват" капачката навътре. С отвертка като лост леко я издърпваш да дойде в нормалното си положение. После би трябвало да се отвори нормално.

Comment

Разгадах го,видях как е на един колега.Пъпката, дето е заяла навътре е тази, дето избутва капака като дръпнеш лоста.Трябва един да дръпне лоста, друг да дръпне капачката.
                    А тея, дето ми я счупиха в бензин да се удавят дано
                    Alfa 156
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Vlado A. Покажи съобщение
                      На моята Алфа, понякога на бензиностанцията ми "набиват" капачката навътре. С отвертка като лост леко я издърпваш да дойде в нормалното си положение. После би трябвало да се отвори нормално.
                      Удряш умерено, даже леко, от противоположната страна, там дето е пантата.Ма не самата капачка ми калника, точно до луфта с капачката.Мислех че само моята я има тази екстра.
                      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

На капачката има отвор, в който влиза щифта за заключване (а този щифт е свързан с жилото за отключване). Вероятно отворът е подминал този щифт в посока "навътре". Пъпката за избутване е с пружина. Когато всичко си е на място и се дръпне жилото, пружината има сила да избута капачката.

Comment

Working...
                        X